Guardian Extreme lockout tags van Master Lock

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023

Veeleisende industriële omstandigheden vragen om duurzame en robuuste producten.
Guardian Extreme Tags van Master Lock leveren duurzame prestaties, zowel binnen als buiten. De tags zijn vervaardigd uit robuust polypropyleen geschikt voor industriële toepassingen en ontworpen voor de meest zware omstandigheden.

De tags zijn bestand tegen onder andere:
– Stof en vuil (frequent wasbaar)
– Hoge vochtigheid
– UV-straling (getest onder meer dan 4000 uur versnelde UV-inwerking)
– Ruim 30 veel gebruikte chemicaliën (contact ons voor de complete lijst)
– Trekkracht tot 41KG
– Extreme temperaturen. (-45 °C tot 104 °C)

In alle gevallen blijven deze tags bruikbaar en goed leesbaar. Tijdens het productieproces worden de grafische symbolen permanent in de tag gefixeerd. U heeft keuze uit een ruime selectie standaard tags of u kunt uw eigen tags ontwerpen, van eenvoudige tekst tot complexe grafische elementen zoals bijvoorbeeld uw logo.
Bovendien zijn er tags te verkrijgen die kunnen worden voorzien van een pasfoto.
Tevens zijn de tags verkrijgbaar in een “Metal Detectable” uitvoering. In het polypropyleen van de tag is een metaal toevoegsel vermengd, welke kan worden gedetecteerd door een metaaldetector.

Deze tags kunnen voorzien worden van een volledig blauwe opdruk waarmee ze uitermate geschikt zijn voor gebruik in de voedings- en farmaceutische industrie.

lockout-tagout-shopicon.arrow--dark

Geschreven door

Unique Safety Products / Lockout-Tagout-Shop.com

Unique Safety Products is de leverancier van kwalitatief hoogwaardige veiligheidssystemen voor de Nederlandse industrie. Onze producten zijn ontworpen voor jarenlang probleemloos gebruik onder de meest zware industriële omstandigheden. Providing Safety... Lees meer