Het meest duurzame label voor buitenidentificatie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Het meest duurzame label voor buitenidentificatie

Brady heeft een identificatielabel van topkwaliteit ontwikkeld dat meer dan tien jaar bestand blijft tegen uv-licht, weersomstandigheden, vloeistoffen en wrijving. Het is het meest duurzame identificatielabel voor buitengebruik tot nu toe en zorgt ervoor dat apparatuur, voertuigen, componenten en installaties meer dan tien jaar lang geïdentificeerd blijven.

Geen overlaminaat
Vele identificatieoplossingen voor buitengebruik vervagen, krimpen, barsten of komen los na enkele jaren, waardoor ze onleesbaar worden en hun nut verliezen. Brady’s gloednieuwe, halogeenvrije en enorm duurzame identificatielabel voor buitengebruik blijft meer dan tien jaar kleven en blijft duidelijk leesbaar in extreme buitenomstandigheden. Het label is heel weersbestendig en heeft geen overlaminaat nodig om zijn print te beschermen.
Duidelijke identificatie verbetert het efficiënte gebruik van apparatuur, componenten, voertuigen, gereedschappen en installaties. Nu kan dit ook buiten met een duurzaam label dat zelden vervangen moet worden.

Buitentoepassingen
Het hardste identificatielabel voor buitengebruik is beschikbaar met zwarte print op een witte achtergrond. Het is de ideale oplossing om zonnepanelen, voertuigen, apparatuur, installaties, en zichtbare kabels te identificeren en te voorzien van barcodes. Andere mogelijke toepassingen zijn identificatie op verkeersborden, verkoopautomaten, airconditioningunits op daken, buitendeuren en -trappen.
In sectoren met buitenactiviteiten of -producten, zoals telecom en datacom, energie, bouw of elektriciteit, verhoogt het label de efficiëntie van onderhoud en updates dankzij duidelijke identificatie en communicatie.

Makkelijk te creëren en aan te brengen
Het hardste identificatielabel voor buitengebruik kan ter plaatse geprint worden met een thermische transfert desktopprinter of draagbare printer van Brady. In combinatie met labelingsoftware zijn verschillende barcode- en serialisatieopties beschikbaar. Aangezien het label zelfklevend is en geen overlaminaat nodig heeft, is het makkelijk te printen en aan te brengen. Het hardste, weersbestendige label voor buitengebruik, B-8591, behoort tot de Brady WorkHorse™ Series.

Stuur ons een e-mail om de testresultaten of een staal te ontvangen.

Geschreven door

Logo van:Het meest duurzame label voor buitenidentificatie

Brady

Wie eenmaal met BRADY gewerkt heeft, merkt dat de naam blijft kleven, net zoals haar labels. Want BRADY is de specialist op het vlak van labeling en identificatie. En dat... Lees meer