Het nieuwe Parker Legris CleanFit assortiment

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Het nieuwe Parker Legris CleanFit assortiment

Parker Hannifin, wereldwijd marktleider in aandrijvings- en besturingstechnologieën, heeft haar nieuwe CleanFit programma gelanceerd.

Het CleanFit assortiment, bestaande uit bio-polymeer fittingen, PU en PFA slangen, verlegt de verbindingsgrenzen van high-tech apparatuur in termen van hygiene, betrouwbaarheid en veiligheid. Dit ultra schone en steriliseerbare assortiment is perfecte geschikt voor de meeste gassen en zuivere en medische vloeistoffen, en voldoet aan de meest veeleisende toepassingen en normen in de life science en de proces industrie.

Het nieuwe assortiment kan worden aangepast en afgestemd op niet standaard producten om een unieke oplossing aan te bieden voor het overbrengen van vloeistof. CleanFit producten zorgen ervoor dat er geen risico is op besmetting, beschadiging en onveilige producten, ook zorgen ze voor geen verliezen als gevolg van productiestilstand.

CleanFit producten omvatten een breed scala van werk temperaturen en combineren onovertroffen hygiene met superieure mechanische prestaties voor veiligheid en een lange levensduur.

CleanFit is FDA-goedgekeurd, geclassificeerd volgens ASTM B93-03 B niveau 300, ISO 15001 gecertificeerd en getest voor cleanrooms volgens VDI 2083-8 en ISO 14644. Het CleanFit assortiment is beschikbaar van 4 mm tot 12 mm en heeft een speciale verpakking om de kwaliteit van het product te garanderen tot het eerste gebruik.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Parker Hannifin B.V.

Parker Hannifin is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van technologieën, systemen en componenten op het gebied van aandrijving, besturing en procesbeheersing. Parker levert producten in negen technologiën:... Lees meer