HITMA laat digitale kerstboom versieren voor Serious Request

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: HITMA laat digitale kerstboom versieren voor Serious Request

Ook dit jaar nodigt HITMA Groep in december relaties uit hun digitale kerstboom op hun website te versieren met virtuele kerstballen. Voor elke kerstbal maakt HITMA 10 euro over naar 3FM Serious Request.

Hoe meer kerstballen er in de boom hangen, hoe hoger het bedrag wordt dat wordt overgemaakt naar Serious Request.

Keep them going
Dit jaar is het thema van Serious Request “Keep them going”. De opbrengst is voor ‘the next generation’: Kinderen en jongeren in oorlogs- en conflictgebieden. Deze kinderen leven onder extreme omstandigheden en hebben weinig kans op scholing en ontwikkeling.
Dat moet natuurlijk veranderen en daarom helpen de HITMA-medewerkers mee.

Wat houdt deze Serious Request-actie in?
Relaties worden per e-mail uitgenodigd om een foto of bedrijfslogo in een digitale kerstboom te hangen. Voor iedere kerstbal maakt HITMA Groep 10 euro over naar Serious Request.

De actie loopt tot 24 december 12:00 uur en is vanaf 8 december via een live-verbinding te volgen via de website van HITMA.

Een kijkje nemen in de hal
Via livestream-verbinding kan men vanaf 8 december op de HITMA-website precies volgen wat er in de hal van het HITMA-pand rondom de kerstboom gebeurt en hoeveel kerstballen er in de boom hangen.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:HITMA laat digitale kerstboom versieren voor Serious Request

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen in ieder bedrijf anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een oplossing op maat te kunnen bieden.... Lees meer