I-care voor Vlaanderen en Nederland is een feit!

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: I-care voor Vlaanderen en Nederland is een feit!

Van nieuw ontwikkeling tot inspecties van defekten, I-care volgt uw installaties gedurende de hele levenscyclus.

-Remote condition monitoring
-Lazer alignement & balancing
-Reliability
-Predictive maintenance
-Professional training
-Instruments & software sales
-Wi-care: wireless spectral vibration sensor

Van onderhoud tot betrouwbaarheid :

Uw process beschikbaarheid en onderhoudskosten worden rechstreeks beïnvloed door de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van uw installaties.

Ontwerp of specificatie

Als een OEM of als een technische aankoper moet je weten dat de totale levensduurkost wel 10 keer hoger kan liggen dan de kostprijs van de machine die je ontwikkelt! I-care promoot ROMSI-engineering:
Reliable (betrouwbaar)
Operable (Werkbaar)
Maintenable (onderhoudbaar)
Safe (veilig)
Inspectable (inspecteerbaar).
Installatie of vernieuwing

XXX is het perfecte ogenblik om een preventief en predictief onderhoudsplan op te stellen.

Commissionering

Predictieve technieken zijn deel van de commissioneringsfase om de beste werkingscondities van uw installaties te verzekeren (laseruitlijningen van assen, dynamische balanceringen) voor een lang en betrouwbaar leven.

In gebruik:
I-care levert u een EHI (Equipment Health Index) aan, gebaseerd op meerdere predictieve technieken (trillingsmetingen, olieanalyse, motorstroomanalyse, infrarood-thermografie, ultrasoon onderzoek) om u te helpen de juiste beslissing te nemen.
Onderzoek van defecten
Als een machine aan het falen is, of reeds heeft gefaald, is het zeer belangrijk om de oorzaak hiervan op te sporen (RCFA: Root Cause Failure Analysis), en ze weg te nemen.

Wie zijn we?

Onze ambitie : Een nieuwe standaard definiëren voor predictief en proactief onderhoud.
Reeds meer dan 10 jaar, bouwt I-care langetermijnrelaties met zijn klanten, gebaseerd op vertrouwen, wederzijds respect en resultaatgerichte oplossingen.
I-care heeft een grote groei ontwikkeld en een continue opbouw van 4 pijlers:
-tegen de klok vechten om predictief onderhoud en de juiste diagnose aan te bieden aan klanten.
-het ontwikkelen van expertise om u beter te kunnen dienen in het domein van opzetten van onderhoudsstructuren, kriticiteitsanalyses, reserve onderdelen beheer, … voor onze Reliability Consultancy.
-Remote Condition Monitoring (RCM), ook vertaald als conditie bewaking vanop afstand. I-care startte met RCM op vraag van internationale klanten.
-Wi-care ! Na 7 jaar van onderzoek en ontwikkeling, hebben wij de eerste gepatenteerde draadloze trillingssensor voor trillingsmetingen op de markt gebracht. Hiermee heeft Wi-care het kostprijsprobleem van continue bewaking en monitoringsystemen opgelost.

Internationale uitbreiding

Wat wij aanbieden is: “denk wereldwijd, maar werk lokaal”. Vandaag is ons hoofdbureau in België, en zijn er afdelingen opgericht in Abu Dhabi (Verenigde Emiraten), Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Zuid Korea, Marokko, Zwitserland en Polen. Australië en Brazilië zijn als volgende aan de beurt!

www.icareweb.comicon.arrow--dark

Geschreven door

I-care Reliability Group

I-care is gespecialiseerd in het optimaliseren van productielijnen. Een partnership met I-care resulteert in verminderde onderhoudskosten en hogere productie inkomsten door het verhogen van de beschikbaarheid van het machinepark. Asset-optimalisatie... Lees meer