Industriële handnaaimachine MP 83

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Industriële handnaaimachine MP 83

Buiten materialen als bijvoorbeeld medium zware weefsels, rubber, non-woven, papier, foliën en netten is de industriële handnaaimachine MP 83 is bij uitstek geschikt voor het samen naaien van gecoate materialen. Door de dubbele transport inrichting wordt het materiaal nog beter door de naaimachine geleid en kunnen kreuken beter worden voorkomen.

Specificaties:
Gewicht: 1,7Kg
Naaisnelheid: 18-20m/min
Max materiaaldikte: 10mm
Aanpassing van de steeklengte mogelijk
Automatische draad snijdinrichting
Gepatenteerde roterende draadgrijper
Op een frame te monteren

De MP 83 kan worden geleverd met een elektromotor geschikt voor 12V, 24V, 48V, 110V, 220V of 240V voeding of met pneumatische aandrijving bij een druk van 3-5 bar.

Met slechts een gewicht van 1,7Kg is deze industriële handnaaimachine de lichtste naaimachine in haar soort. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een goed naairesultaat op de moeilijkste plekken. Met de industriële handnaaimachine MP 83 haalt u een naaisnelheid van circa 20 meter per minuut.

Bovendien beschikt de industriële handnaaimachine MP 83 over een dubbeltransport inrichting. Zo wordt kreukvorming zoveel mogelijk voorkomen.

Wanneer u twijfelt of onze industriële handnaaimachine met 12V accupakket geschikt is voor uw materiaal dan kunt u ons gerust een sample toesturen. In ons eigen magazijn beschikken we over alle modellen handnaaimachines en voeren we deze test graag voor u uit.

Neem vandaag nog contact met ons op via de website van OpenSupply.

Geschreven door

OpenSupply

Onze voldoening halen wij uit het scheppen van een sterk verbonden supply keten. Dat doen we door in elkaar te investeren. Het smeden van sterke relaties op basis van vertrouwen,... Lees meer