JLG dealership voor Riwal Polen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023

Riwal, de specialist op het gebied van verhuur en verkoop van hoogwerkers, verreikers en heftrucks, is aangesteld als de enige distributeur voor JLG Industries Inc. in Polen.

Als exclusieve distributeur is Riwal verantwoordelijk voor de verkoop, marketing, training en after sales in de Poolse markt voor het volledige scala van JLG hoogwerkers en verreikers. Riwal zal bedrijven gaan bedienen zoals verhuurbedrijven en eindgebruikers in de bouw, industrie en energie.

Karel Huijser, JLG’s Vice President en Managing Director, Europa, Afrika en het Midden-Oosten: ”JLG is verheugd om met Riwal, met wie we bewezen successen hebben behaald als distributeur in Nederland, samen te werken in een belangrijke groeimarkt zoals Polen”.

Norty Turner, CEO van Riwal voegt hieraan toe: ”Binnen de Riwal Groep hebben wij uitgebreide expertise met het merk JLG in onze huurvloot en maken we sinds 1995 succesvol gebruik van het exclusieve JLG dealership in Nederland. Ons gemotiveerd team in Polen zal in staat zijn de hoogwerker markt in Polen verder te ontwikkelen. Deze markt heeft veel potentieel, mede omdat we een verschuiving zien naar de aankoop van nieuwe machines in plaats van traditioneel gebruikte machines”.

Geschreven door

Riwal Hoogwerkers bv

Veilig werken op hoogte Riwal is sinds 1968 gespecialiseerd in veilig en efficiënt werken op hoogte en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een kennispartner en totaalleverancier voor klanten... Lees meer