JUMO Engineering biedt complete oplossing vanuit één hand

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: JUMO Engineering biedt complete oplossing vanuit één hand

Oplossingen in plaats van componenten, systemen in plaats van producten – met de introductie van JUMO Engineering, profiteren JUMO klanten van een compleet service portfolio en onze jarenlange proces know-how. Reeds een paar maanden na de introductie zijn vele projecten succesvol behandeld.

Het JUMO Engineering team bundelt de krachten die liggen in de jarenlange ervaring van JUMO in industriële meet- en regeltechniek, het ondersteunen van klanten tijdens de gehele projectfase, en het ontwikkelen van klant-specifieke applicaties in vele verschillende takken van industrie. De focus hierbij ligt altijd op het brede JUMO producten spectrum, wat begint met sensor technologie voor temperatuur, druk, vloeistofanalyse en flowmeting en doorgaat naar de juiste apparatuur voor registreren, regelen en automatiseren. Het pallet omvat tevens de noodzakelijke actuatoren zoals solid state relais (SSRs) en vermogensregelaars.

Het uitgebreide aanbod loopt van het uitvoeren van maakbaarheidsanalyses tot aan het doorvoeren van workshops, het opstellen van een bestek en een proces beschrijving contract tot aan de configuratie, en het programmeren en evalueren van automatiserings oplossingen. In aanvulling op de ingebruikname en de projectdocumentatie worden passende scholingen aangeboden.

Kijkt men naar het aantal succesvol geïmplementeerde projecten dan krijgt men een indruk van de grote diversiteit aan toepassingen in vele verschillende branches, waarvoor JUMO Engineering oplossingen ontwikkelt. Deze projecten bevatten o.a. het automatiseren van de temperatuurcontrole in wijnkelders, het registreren van meetgegevens in smeltovens, en de installatie monitoring voor een producent van biofarmaceutische producten.

Geschreven door

Jumo Meet- en Regeltechniek BV

JUMO Meet- en Regeltechniek B.V. Fabricage van- en handel in meet- en regelapparatuur en met een eigen productie van temperatuursensoren. Apparatuur wordt volgens klantenspecificatie geassembleerd. JUMO: uiterst flexibel betreffende uitvoering... Lees meer