Kanban voorraadsysteem

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Kanban voorraadsysteem

Pakt u wel eens mis op voorraad in kantoor, werkplaats, productie, enz.?
Leggen u of uw collega`s prive voorraadjes aan?

Zo ja, dan is het tijd om kanban in te voeren. MoT heeft een speciale kanban-plaat vormgegeven die multi-inzetbaar is voor nagenoeg alle situaties. De kanban kan op minimaal 6 verschillende manieren worden toegepast en voorkomt de risico`s van verlies en vergeten. De kanban past op nagenoeg alle kratten, kasten, rekken, bakken e.d. en is ook magnetisch uit te voeren. De kanban kan worden toegepast in food omgeving en ook in cleanroom, zorg, vochtige ruimtes, warme ruimtes enz.

De kanban is gemaakt van duurzaam aluminium en heeft de afmetingen 10x15x3 cm. De standaardkleur is kanariegeel en andere kleuren zijn mogelijk.

Kosten: vanaf € 3,95 per stuk

Met de kanbans kan een labelprinter worden geleverd die past in uw situatie.

Een inventarisatie van uw situatie met een gedetailleerd voorstel voor de invoering van kanban kost ca. 1 dag. Hier zijn kosten aan verbonden waarna u korting krijgt op de aanschaf van de kanbans.

Geschreven door

MARKonTarget lean & tpm training

MARKonTarget, ’t MoT beter, LeerFabriek.eu en theLEANstore.nl is het bedrijf van Mark van Bokhoven. Ik werk als trainer, adviseur, consultant en interimmer voor bedrijven in machinebouw, voedingsmiddelen, massaproductie, hi-tech, bouwtoelevering... Lees meer