Kijkje in de Nederlandse keuken bij Duijvelaar Pompen op VSK

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Kijkje in de Nederlandse keuken bij Duijvelaar Pompen op VSK

Alphen aan den Rijn, 11 januari 2016 – Op de komende VSK toont Duijvelaar Pompen natuurlijk haar laatste innovaties op het gebied van pompen en drukverhogers. Ook kunnen bezoekers zien hoe deze worden ontwikkeld en geproduceerd.

Bijna dagelijks bezoeken groepen klanten de fabriek van Duijvelaar in Alphen aan den Rijn. Op de VSK komt een stukje van de fabriek naar de beurs. Een van de robots die in de fabriek normaal gesproken waaiers en geleiders voor de centrifugaalpompen fabriceert, is voor deze gelegenheid omgebouwd om af-en-toe een kleinigheidje aan de beursbezoeker te overhandigen.

Natuurlijk ontbreken de laatste productontwikkelingen niet op de stand. Zoals de laatste uitbreiding van Premium Line drukverhogingsinstallaties, waar zowel de maximale opvoerhoogte (van 85 naar 120 mWc) als de capaciteit (van 24 naar 40 m3/h) is toegenomen. En waarmee dus hogere en grotere gebouwen binnen het bereik van de legionella-veilige serie komen. Of de nieuwe range HVAC-circulatiepompen van de vooraanstaande Deense producent Smedegaard, die Duijvelaar aan haar assortiment heeft toegevoegd. Hiermee is zij nu wereldwijd leverancier en zal verder bouwen aan de uitstekende reputatie van dit merk.

Op de stand is verder een overzicht te zien van de meest voorkomende oplossingen op het gebied van drukverhogingsinstallaties en vuil- en rioolwaterpompen. Waarbij deze keer extra aandacht is besteed aan energie-efficiënte oplossingen door het toepassen van grote drukvaten of het in serie toepassen van de speciaal daarvoor ontwikkelde compacte Cube drukverhogingsinstallatie.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark