Laat ook uw veiligheidsbeleid belonen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Laat ook uw veiligheidsbeleid belonen

In vervolg op de Europese campagne rond Veilig Onderhoud in 2011 van OSHA, het Agentschap voor Veiligheid en Gezondheid op het werk, reikt de Stichting Safety at Work in 2015 voor de 5e keer de Safe Maintenance Award Benelux uit. De Award is een initiatief van het vakblad TIM Total Industrial Maintenance en Van Puijenbroek Textiel. De inschrijving is geopend.
Deelnemen

Deelnemen kan in 2 categorieën:
1. Technische Dienstverleners (Onderhoudcontractors en Installateurs)
2. Bedrijven met een Eigen Onderhoudsdienst

Deelnemers worden onderdeel van het Safety Kennisnetwerk. In verschillende bijeenkomsten wordt kennis op het gebied van veilig onderhoud uitgewisseld. Ook ontvangt elke deelnemer een gratis bench mark overzicht waarin zichtbaar wordt hoe het eigen bedrijf scoort op alle gevraagde veiligheidsaspecten ten opzichte van de andere deelnemende bedrijven.

De winnende bedrijven ontvangen een Award, een uitgebreid professioneel HaVeP veiligheidskledingpakket en ze worden uitgebreid in the picture geplaatst in de Belgische en Nederlandse vakpers.

Uitreiking 2015

De Safe Maintenance Award Benelux 2015 zal op donderdag 2 april 2015 worden uitgereikt tijdens de vakbeurs MAINTENANCE 2015 in Antwerp Expo. Rondom de uitreiking wordt door de organisatie een interessant programma opgezet met presentaties en onderlinge kennisuitwisseling. Het programma duurt van 14.00 tot 15.30

Inschrijven

Inschrijven is heel eenvoudig. Vul het aanmeldformulier in op de website www.safemaintenanceaward.com/deelnemen. U vult daar een beknopte vragenlijst over uw veiligheidsbeleid in. Inschrijven is mogelijk tot 1 januari 2015. Alle inzendingen en resultaten worden vertrouwelijk behandeld.

Meer informatie:

Professional Media Group
Peter van Nierop – Sales Director Nederland
Bestuurslid Stichting Safety at Work

Van Puijenbroek Textiel
Jean-Paul van de Wiel – Marketing Manager
Bestuurslid Stichting Safety at Work

Geschreven door

HaVeP Workwear / Protective wear

You’ll never work alone Al 150 jaar biedt HAVEP een verregaande kennis en ervaring in werkkleding, vertaald in kwaliteit en resultaat. Daarom gaan we voor nog betere, trendsettende producten; innovatieve... Lees meer