Lean praktijk centrum LeerFabriek geopend

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
35 bekeken Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Lean praktijk centrum LeerFabriek geopend

Eind 2014 is het Lean praktijk centrum LeerFabriek geopend. In een herbestemde kerk is een trainingslokatie gebouwd om mensen van allerlei organisaties op te leiden in de harde en zachte kanten van verbeteren. De eerste trainingen zijn gegeven over Gemba management en het werken met doelstellingen in de praktijk. Door de combinatie van theorie en praktijk zien we direct waar de deelnemers ondersteuning nodig hebben. De deelnemers hebben zelf ervaren wat het onderwerp inhoudt en de implementatiekosten gaan met minimaal € 15 000 omlaag.

In de LeerFabriek ontvangen we medewerkers en leidinggevenden van productiebedrijven maar ook uit de zorg, bouw, verzekeraars, banken, dienstverleners, agri.
We passen het principe van slow learning toe waardoor de effectiviteit erg hoog is.

Binnenkort starten de open inschrijvingen. Tot dan staat de LeerFabriek alleen open voor groepen van max 14 personen van 1 organisatie.

Korting: Tot april geldt er 25% korting voor Maintenance Benelux lezers op het vaste dag tarief van € 1600.

Geschreven door

MARKonTarget lean & tpm training

MARKonTarget, ’t MoT beter, LeerFabriek.eu en theLEANstore.nl is het bedrijf van Mark van Bokhoven. Ik werk als trainer, adviseur, consultant en interimmer voor bedrijven in machinebouw, voedingsmiddelen, massaproductie, hi-tech, bouwtoelevering... Lees meer