MAG45 breidt globale footprint uit met kantoor in Singapore

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: MAG45 breidt globale footprint uit met kantoor in Singapore

MAG45 breidt haar globale footprint uit door het openen van een nieuw kantoor op 1 september. De leverancier van oplossingen en advies op het gebied van supply chain management, met het hoofdkantoor in Eindhoven, heeft daarmee zeventien kantoren verspreid over elf landen in Europa, de VS en Azië. Het nieuwe kantoor dient als operationele hub voor de Singapore regio.

De uitbreiding naar Singapore is een gevolg van een contract dat MAG45 onlangs sloot met Becton Dickinson Asia. Dit contract heeft een jaarlijkse waarde van meer dan 10 miljoen dollar. De overeenkomst betreft het leveren van onderdelen voor machineonderhoud voor in totaal vier Aziatische vestigingen van BD; drie in Suzhou en een in Singapore. Het nieuwe MAG45 kantoor in Singapore wordt mede geopend om BD in Singapore optimaal te kunnen ondersteunen.

Geschreven door

MAG45

MAG45 biedt integrated supply oplossingen op het gebied van Sourcing, Logistiek en Processen om de Total Cost of Ownership aanzienlijk te reduceren voor uw onderhoud-, reparatie- en operatie-onderdelen (MRO) en... Lees meer