Maintenance en Pumps & Valve samen in Dortmund

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Maintenance en Pumps & Valve samen in Dortmund

Op 29 en 30 March 2017 vormt Dortmund het decor van zowel Maintenance als Pumps & Valves, een combinatie die onze zuiderburen al langer kennen. De Maintenance-beurs was al eerder te gast in Duitsland maar nu sluit ook Pumps & Valves zich aan. De Westfalenhallen zullen gevuld zijn met fabrikanten en serviceverleners op het gebied van pompen en onderhoud.

Met drie maanden van te voren voor 80 procent geboekte stands op Maintenance en 70 procent aan de Pumps&Valves-kant is beursmanager Daniel Eisele van organisator Easyshows Deutschland GmbH een tevreden mens. “We zijn blij met de sterke response van standhouders voor beide beurzen. Ook het grote aantal verkochte toegangsbewijzen zo ver voor de beurs bewijst het succes van ons concept.”

De organisatie verwacht uiteindelijk 230 standhouders en 3.500 bezoekers in Dortmund. De bezoekers van Maintenance zullen zich kunnen vergapen aan maintenance, inspectie, reparatie, industriële software en IT, plantmanagement, efficiency consulting, veiligheid voor werknemers zowel als systemen, technische planning, meet- en controle technologie tot aan hydrauliek, pneumatiek en aandrijvingen. Op Pumps & Valves zullen de standhouders zich manifesteren in producten en technische oplossingen voor pompsystemen, kleppen, seals, filters, leidingen en fittingen.

Grote namen als Atlas Copco, Aerzen Maschinenfabrik en SEW Eurodrive nemen deel aan de Maintenance-kant en bij Pumps & Valves kan de organisator al deelname bevestigen Auma Riester, Ebara Pumpen en Zwick Armaturen.

De focus zal liggen op Industry 4.0 en digitalisering van bedrijven. De plantmanager en de maintenance-verantwoordelijke kunnen scannen welke nieuwigheden de branche voor hen in petto heeft.

Geschreven door

Easyfairs Germany

Why the easy in Easyfairs? For the visitor: we make it easy to register and prepare their visit, to identify new products and suppliers, to get an overview of the... Lees meer