Marco Heijkoop nieuwe Commercieel Medewerker bij USP

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Marco Heijkoop nieuwe Commercieel Medewerker bij USP

Naast de start van Rick de Jonge als nieuwe Sales Engineer is ook Marco Heijkoop begin augustus gestart in de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst bij Unique Safety Products. Marco is ooit van huis uit als elektricien aan de slag gegaan. Na versneld zijn diploma’s te hebben gehaald is hij vertrokken naar het buitenland en heeft vervolgens een aantal jaren rond de wereld gereisd. Bij terugkomst was hij op zoek naar een nieuwe uitdaging en sloot de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst binnen de technische branche goed aan,
mede vanwege zijn eerdere ervaring als elektricien.

Marco zal zich samen met de reeds aanwezige commercieel medewerker binnendienst bij USP gaan bezighouden met het beheren en controleren van het totale ordertraject. Van klantadvies tot offerte en van offerte tot order inclusief het verzendklaar maken van de producten om deze zo optimaal en spoedig mogelijk bij de klant te kunnen laten afleveren.

“De producten van USP spreken mij erg aan omdat ik hierbij mijn kennis vanuit de elektrotechniek enigszins kan toepassen. Ik heb het hier nu al erg naar mijn zin, het werk is zeer afwisselend en gezelligheid is alom aanwezig.
Dat maakt USP een mooi bedrijf om voor te werken”, aldus Marco.

Wij heten Marco van harte welkom als nieuwe Commercieel Medewerker en wensen hem veel succes maar bovenal veel plezier met zijn nieuwe baan.

Geschreven door

Unique Safety Products / Lockout-Tagout-Shop.com

Unique Safety Products is de leverancier van kwalitatief hoogwaardige veiligheidssystemen voor de Nederlandse industrie. Onze producten zijn ontworpen voor jarenlang probleemloos gebruik onder de meest zware industriële omstandigheden. Providing Safety... Lees meer