Master breidt uit op Service Afdeling

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Master breidt uit op Service Afdeling

Master Engineering b.v., gevestigd in Heteren, heeft onlangs haar Service afdeling uitgebreid met een derde Service Engineer. Sjaak Wijnhoven, 46 jaar, heeft bij een aantal vorige werkgevers veel ervaring opgedaan met weegsystemen, en is dan ook een welkome versterking van deze afdeling. Door de constante groei van omzet en klanten was de komst van Sjaak zeer noodzakelijk..

Master heeft nu een drie man sterke service afdeling, die allen zeer ervaren zijn op de verschillende Master weegapparatuur. Daarnaast kan er service worden verleent op andere merken zoals Ramsey, Siemens Milltronics, SEG, Mettler Toledo, enzovoort.

Het leveringsprogramma van Master bestaat uit bandwegers, doseerbanden, Loss-in-Weight systemen, schroefweegsystemen, valplaat meetsystemen, silo- en bunkerwegingen, batchwegers, flow-no-flow signalering, metaaldetectie en grote displays op klanten specificatie.

Geschreven door

Rice Lake Weighing Systems Europe BV

Het leveren van Master weegsystemen. Het reviseren van alle merken weegsystemen en het verlenen van service op alle merken weegsystemen, zoals Master, Ramsey, Dosco, Raute, Schenck, Milltronics Siemens, Precia-Molen, enz.... Lees meer