Master Lock introduceert geavanceerd Bluetooth hangslot

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Master Lock introduceert geavanceerd Bluetooth hangslot

Op zoek naar een nieuwe manier op om je waardevolle spullen veilig op te bergen of te vergrendelen?

Kies dan nu voor ’s-werelds meest geavanceerde Bluetooth hangslot van Master Lock, te bedienen met je smartphone! Veilig en makkelijk, geen gedoe meer met sleutels en toegang is op afstand te delen via de speciale app, welke gratis is te downloaden via de Google Play store en de Apple App store.

Het Master Lock Bluetooth Smart hangslot is een eenvoudig te bedienen hangslot en kan geopend worden met je smartphone of tablet (iOS of Android) via een beveiligde Bluetooth Smart verbinding. Wanneer je binnen het bereik van het Bluetooth hangslot bent kun je deze eenvoudig openen met één druk op de knop op het hangslot zonder je smartphone uit je zak te halen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om het slot te openen via de Master Lock Vault App.

Bovendien kan je met deze app ook toegang tot het slot delen met anderen en tijden/data instellen waarop men wel of geen toegang krijgt tot het slot. Dit kan handig zijn bij bijvoorbeeld verhuur of ploegendiensten.

Het hangslot heeft een stevige behuizing met een beugel van boron (hoge doorknipbestendigheid). De Bluetooth Smart verbinding is beveiligd met “militaire-grade” authenticatie en encryptie, waarmee bekende Bluetooth hacking technieken onmogelijk worden gemaakt. Bovendien is het voordeel dat het hangslot niet opengebroken kan worden met reguliere technieken zoals lockpicking doordat het geen sleutelcilinder heeft.

Naast de standaard indoor variant (4400EURD) is er ook een weersbestendige variant verkrijgbaar voor buitengebruik (4401EURDLH). Beide producten zijn eenvoudig te bestellen via onze webshop {zie link hieronder}. Hier vindt u ook een complete uitleg over de werking en de mogelijkheden.

Masterlock-shopicon.arrow--dark

Geschreven door

Unique Safety Products / Lockout-Tagout-Shop.com

Unique Safety Products is de leverancier van kwalitatief hoogwaardige veiligheidssystemen voor de Nederlandse industrie. Onze producten zijn ontworpen voor jarenlang probleemloos gebruik onder de meest zware industriële omstandigheden. Providing Safety... Lees meer