Meer capaciteit en functionaliteit van magneetventiel

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Meer capaciteit en functionaliteit van magneetventiel

SMC heeft de SY Serie uitgebreid met de SY7000 serie. Net als bij de SY3000 en SY5000 is het mogelijk om de SY7000 ventielen te combineren met de SY5000 op één ventieleiland. De nieuwe SY7000 is er in dezelfde variëteit en met een grotere flexibiliteit. Het nieuwe compacte formaat zorgt voor nog meer luchtbesparing.
Naast het nieuwe stand-alone type, waardoor het ventiel onafhankelijk kan worden gebruikt, heeft de serie ook een type waarbij restdruk handmatig kan worden vrijgelaten. Het voordeel hiervan is dat er geen externe componenten nodig zijn.
De nieuwe SY-serie is verkrijgbaar met een rubberschuif of een unieke metaalschuif, die vooral geschikt is voor hogere bedrijfsfrequenties en die een langere levensduur garandeert. De SY7000 is tevens uitgerust met de energie-efficiënte V100-stuurklep met een vermogen van 0,55W. Daarnaast is er een energiebesparende optie waardoor het energieverbruik nog verder daalt tot 0,1W.
De nieuwe SY3000/5000/7000-serie biedt nog meer flexibiliteit, mede door de poortaansluitingen die vanuit diverse richtingen kunnen worden gemonteerd: bovenaan, onderaan of aan de zijkant. Daarnaast zijn er talrijke vaste en vervangbare aansluitmaten. De ventielen zijn verkrijgbaar met verschillende bedradingstypes en bus modules.
SMC wordt algemeen beschouwd als een wereldwijd actieve technologische marktleider. SMC beschikt over een gevarieerd klantenbestand dat alle automatiseringsindustrietakken bestrijkt.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark