Met de Fluke 805 FC Trillingsmeter

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Met de Fluke 805 FC Trillingsmeter

Ruim de helft van ongeplande stilstandtijden in fabrieken en gebouwen wordt veroorzaakt door mechanische storingen. Trillingen zijn een vroege indicatie van de toestand van motoren, en bij de eerste tekenen van machinestoringen duurt het in het algemeen slechts enkele maanden voordat de machine helemaal defect raakt. De Fluke 805 FC trillingsmeter helpt oa ongeplande stilstandtijd te voorkomen.

De Fluke 805 meet de totale trilling, lagertrilling en temperatuur tegelijkertijd. Hoe hoger de totale trilling van een machine is, hoe slechter de staat. Totale trillingswaarden worden gebruikt om trendregistraties te maken die helpen bij het voorspellen van de staat van een machine en het plannen van onderhoud. De staat van de meest voorkomende machines kan direct worden vastgesteld met alarmniveaus die in het product zijn geprogrammeerd.

Speciale aanbieding!
Verhoog de effectiviteit van uw 805 FC met de Fluke 805ES externe trillingssensor. Dit handige instrument neemt het over wanneer de omstandigheden te lastig worden voor de geïntegreerde sensorpunt van de 805. Het is het ideale accessoire waarmee u zelfs op moeilijk te bereiken plaatsen storingen kunt detecteren.
Koop de twee nu samen en ontvang een aantrekkelijke korting op de trillingssensor (tot 31 december 2017)

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Fluke Nederland BV

Fluke Corporation is wereldmarktleider in de productie, de distributie en het onderhoud van elektronische test- en meetinstrumenten en software. Fluke werd in 1948 opgericht en heeft sindsdien bijgedragen aan de... Lees meer