MTX 202 en MTX 203 multimeters

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: MTX 202 en MTX 203 multimeters

De MTX 202 en MTX 203 multimeters zijn bij uitstek geschikt voor elektrotechnisch onderhoud, vanwege de meetfunctie “lage impedantie spanningsmeting (VlowZ)”. Hiermee worden zogenaamde “fantoom” spanningen als gevolg van strooivelden uit de omgeving voorkomen.

Beide modellen zijn breed inzetbaar voor veldwerk door het grote temperatuurwerkgebied tussen -20°C en +55°C. Meting van capaciteit, temperatuur, weerstand en doorgangstest zijn standaard eigenschappen. De contactloze spanningsdetectie maakt het mogelijk om onder spanning staande bekabeling (230 Vac) vast te stellen.

De ingebouwde LED-lamp maakt het werken in minder verlichte ruimten toch mogelijk. Door het opbergsysteem van de meetsnoeren in de rubber beschermband passen deze multimeters in elke gereedschapskist.

Leveringsomvang: MTX 202 of MTX 203, schokbestendige rubber beschermband, set meetsnoeren, flexibele type K temperatuursensor, handleiding en 2 stuks 1,5V batterijen.

Geschreven door

KWx B.V.

KWx is specialist op het gebied van vermogenselektronica, explosieveilig installatiemateriaal en elektrotechnische meetinstrumenten. De laatste groep is opgesplitst in de onderdelen elektrotechnische meetinstrumenten, Niet Destructief Testen én een merk-onafhankelijke kalibratie... Lees meer