Multimediaformule voor de labmarkt

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Multimediaformule voor de labmarkt

LABinsights is de multimediaformule voor de labmarkt; een magazine, digitale nieuwsbrief en website. Hoofdredacteur is Vincent Hentzepeter, gespecialiseerd in de internationale laboratoriummarkt. Media-adviseur is Erik ten Haaf, hij doet sinds enige jaren de verkoop van de processing-formules: SolidsProcessing, FluidsProcessing en MaintenanceBenelux. Zodoende kent hij de multimedia-formule en haar werking uit de praktijk.

De website en andere digitale items worden verzorgd door Piet van der Kooi, die dit al 15 jaar voor de genoemde processing-formules doet. Dit heeft geresulteerd in een portal waarop actueel nieuws, evenementen en expertise ‘met een druk op de knop’ door laboratoria en aanbieders online kunnen worden gezet.

De LABinsights-formule
Het magazine verschijnt 9x per jaar, op papier en digitaal. Abonnementen zijn gratis. De website is altijd zonder registratie beschikbaar en bevat bedrijfsinformatie en achtergronden.
De nieuwsbrief verschijnt maandelijks, met een selectie van het nieuws geplaatst op de website. Speciale mailings voor bijvoorbeeld beurzen worden enkele keren per jaar gestuurd. Via uw registratie is op elk moment het abonnement op magazine en nieuwsbrieven in te stellen.

Ook het magazine en/of nieuwsbrieven ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande link!

Meer zien icon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijven icon.arrow--dark