Nieuw: FanPro – Fluid Analysis Program voor smeeroliën e.d.

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Nieuw: FanPro – Fluid Analysis Program voor smeeroliën e.d.

Enluse B.V. en Polaris Laboratories uit de VS zijn een samenwerkingsverband in Europa gestart. Ongeacht waar uw machines zich bevinden, wij staan klaar om u te helpen bij het analyseren van smeeroliën, hydraulische vloeistoffen en smeervetten.
Het gehanteerde businessmodel is uniek in de wereld van het analyseren van vloeistoffen en oliën. Het voorziet u snel van betrouwbare testresultaten en aanbevelingen.

Het belang van een goede smering kan niet vaak genoeg worden beklemtoond. Het is de belangrijkste factor voor een lange en probleemloze levensduur van uw machines.
Olieanalyses spelen een grote rol bij het reduceren van machine-uitval.

Enluse kan u voorzien van voordelige en eenvoudig te gebruiken oil sampling kits.
De monsters kunnen vervolgens naar onze laboratoria worden verstuurd; de standaard verwerkingstijd is 24 tot 48 uur na ontvangst. Onze laboratoria zijn ISO 17025 geaccrediteerd en beschikken over de nieuwste, geautomatiseerde apparatuur.

Naast het samenwerkingsverband hebben we tevens ons eigen private label gelanceerd – FanPro™ (Fluid Analysis Program).

Olie analyse is een essentieel onderdeel van een succesvol reliability programma. Een uitgebreide olie analyse kan u helpen de totale onderhoudskosten te controleren, door te anticiperen op storingen of door de levensduur te verlengen

Geschreven door

Enluse bv

Enluse bv is de enige leverancier in Europa die en kompleet gamma werktuigen, produkten en services biedt op het gebied van industriële smering. LubeAssess: service tot doel de actuele stand... Lees meer