Nieuw van Wagner: het Protec GM 1 Airless pistool

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Nieuw van Wagner: het Protec GM 1 Airless pistool

Met de Protec productgroep biedt Wagner oplossingen op maat, die speciaal afgestemd zijn op de vereisten van beschermende coatingapplicaties. Vooral de applicatie van materialen met een hoge vaste stof gehalte en hoge viscositeit stelt grote eisen aan de applicatietechnologie.

Het nieuwe Airless handpistool, Wagner protec gm 1, heeft zichzelf bewezen met technische en ergonomische voordelen: door zijn onovertroffen gemak, compact ontwerp en lage trekkerweerstand is onvermoeid werken mogelijk – ook bij de hoogste werkdruk. De snelle en eenvoudige wisseling van de spuittips en het Wagner kooifilter garandeert hoge beschikbaarheid zonder onderbrekingen. De Wagner ProfiTip spuittip biedt een eenvoudig instelbare spuittiphouder en de mogelijkheid om verstoppingen snel op te heffen door de spuittip 180° te draaien. Dit zorgt voor uitstekende verstuivingseigenschappen. Zo zorgt de Protec gm 1 voor optimale coatingresultaten, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden.

Het Airless spuitpistool is naargelang het model met een 2- of 4-vingertrekker te verkrijgen, dit voor verschillende materiaaldrukken en ergonomische vereisten. Het aanbod van de Wagner protec productgroep maakt de combinatie van het spuitpistool met andere apparatuur en accessoires voor de Protective Coating mogelijk. Of het nu gaat om de Wagner iceBreaker hogedrukpompen voor een betrouwbare materiaaltoevoer, de elektronisch 2K wagner protec twinControl of de mechanisch 2-componentensinstallatie Wagner protec 2K – hier vindt elke gebruiker de geschikte producten voor zijn toepassing om zo een betrouwbaar hoge oppervlaktekwaliteit te bereiken.

Systeemaccessoires zoals bv. aanzuigslangen of voorraadvaten vullen het ruime productenaanbod aan.

Watch article videoicon.arrow--dark

Geschreven door

WSB Finishing Equipment B.V.

WSB Finishing Equipment biedt producten en diensten aan op het vlak van voorbehandeling – oppervlaktebehandeling, lijm- en kitapplicaties maar ook systemen voor het transporteren van vloeistoffen. Kwaliteit, veiligheid en milieuzorg... Lees meer