Nieuwe Brady absorptiematten met hoge performantie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Nieuwe Brady absorptiematten met hoge performantie

Brady SPC introduceert een nieuwe lijn van duurzame matten met hoge performantie en een groot absorptievermogen voor het opruimen van gemorste vloeistoffen en lekkages. De absorptiematten met hoge performantie van Brady SPC werden speciaal ontwikkeld voor intensief gebruikte zones in de zware industrie, productie-, transport- en nutsbedrijven, en voorkomen dat de geabsorbeerde vloeistoffen doordringen tot de ondergrond.

Matten met ondoorlaatbare onderlaag
Brady SPC’s nieuwe productlijn van absorptiematten met hoge performantie bevat matten met een ondoorlaatbare onderlaag voor zones met intensief verkeer. De ondoorlaatbare onderlaag zorgt voor extra duurzaamheid en is scheurvast, zelfs in zones met intensief verkeer. De onderlaag verhoogt ook het absorptievermogen, waardoor het risico dat vloeistoffen doordringen tot de ondergrond nog kleiner wordt.

Door het gebruik van een absorptiemat met hoge performantie kunnen bedrijven het risico op uitglijden, struikelen of vallen veroorzaakt door gemorste vloeistoffen en lekkages op de werkvloer sterk verminderen. De ondoorlaatbare onderlaag van de absorptiemat gebruikt antisliptechnologie om het risico op vallen en uitglijden verder te beperken. Voor extra veiligheid worden de absorptiematten met ondoorlaatbare onderlaag bedrukt met een veiligheidsprint om werknemers en aannemers te waarschuwen.

Matten met klevende onderlaag voor vuile oppervlakken
Naast de nieuwe matten met ondoorlaatbare onderlaag, biedt Brady ook een nieuwe absorptiemat met klevende onderlaag aan. De absorptiemat met klevende onderlaag van Brady SPC heeft een speciaal ontwikkelde onderlaag die erg flexibel is in gebruik en zowel op propere als vuile oppervlakken kleeft. De mat kan gemakkelijk verwijderd worden door de hoeken omhoog te trekken en laat geen resten achter. Bovendien kan de mat opnieuw aangebracht worden op een ander oppervlak, zelfs nadat er vloeistof is geabsorbeerd.

Rollen en doeken
De nieuwe matten met klevende onderlaag van Brady SPC zijn beschikbaar als rollen van 30 meter met een breedte van 76 cm of 38 cm. De absorptiemiddelen met ondoorlaatbare onderlaag zijn ook beschikbaar als doeken van 38 cm × 48 cm. De absorptiematten met hoge performantie zijn uitermate geschikt voor zones met intensief verkeer, met diverse opslagruimten met gaaswanden en voor zones met een verhoogd risico op uitglijden en vallen. Ze bieden een zeer praktische oplossing voor de zware industrie, productie-, transport- en nutsbedrijven.

Geschreven door

Logo van:Nieuwe Brady absorptiematten met hoge performantie

Brady

Wie eenmaal met BRADY gewerkt heeft, merkt dat de naam blijft kleven, net zoals haar labels. Want BRADY is de specialist op het vlak van labeling en identificatie. En dat... Lees meer