Nieuwe brochure Vortex Valves Quantum Series

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Nieuwe brochure Vortex Valves Quantum Series

Vortex Valves biedt met haar Quantum series een compleet programma schuifafsluiters en wisselkleppen met uitgebreide toepassingsmogelijkheden, specifiek ontworpen voor het bedrijfszeker regelen of afsluiten van de (droge stoffen) productstroom. De Vortex Valves schuifafsluiters en leiding wissels zijn toe te passen in vrije val, lage druk, en vacuüm transportsystemen in de stortgoed en procesindustrie waar betrouwbaarheid, duurzaamheid en efficiëntie een eerste vereiste is.

De Vortex Valves schuifafsluiters en productwissels zijn ontworpen voor een hoog rendement van uw productieproces. Veel toegepaste traditionele afsluiters zijn voorzien van zachte rubberafdichtingen die na verloop van tijd scheuren of eroderen, hierdoor ontstaat lekkage in de product doorgang of naar de buitenzijde. Met gevolg dat de afsluiter regelmatig onderhoud nodig heeft, er product achter blijft en de afsluiter inefficiënt is voor het productieproces.

Vortex Valves schuifafsluiters en wisselkleppen zijn ontworpen om deze problemen te voorkomen, waarbij en hoger rendement van het productie proces gehaald wordt en tevens de onderhoud- en materiaal kosten gereduceerd worden.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Vortex Valves

Vortex Valves Schuifafsluiters, Wisselkleppen & Beladingsbalgen Vortex Valves engineerd en produceert schuifafsluiters, wisselkleppen en beladingsbalgen specifiek voor toepassing in de stortgoed industrie, voor zowel in vrije val, hoog vacuüm en... Lees meer