Nieuwe Clamp-On ultrasone flowmeter

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023

Met trots introduceert GE Measurement&Control de AT600, de nieuwste Clamp-On ultrasone vloeistof flowmeter in de Panametricslijn. De meter is speciaal ontworpen om kosten te besparen en betrouwbaarheid te verhogen, hij kan snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd op een leiding zonder het proces te hoeven onderbreken.
De meter is vrij van onderhoud en heeft geen kalibratie nodig. Een perfecte flowmeter oplossing voor een breed scala van toepassingen zoals water/afvalwater, utiliteiten, landbouw en andere industriële toepassingen. Hoge betrouwbaarheid, geen drift en geen noodzaak voor kalibratie.

Het nieuw ontworpen transducermechanisme met vooraf geïnstalleerde transducers geeft de AT600 een compacte en net aanzien en is slechts in enkele minuten geïnstalleerd op een leiding. De speciale en makkelijk te lezen markeringen maakt het afstellen eenvoudig en geeft de gebruiker het vertrouwen van een juiste installatie.

Het nieuwe elektronica platform biedt een intuïtieve gebruikersinterface met gezondheidsindicatie en optionele communicatie mogelijkheden.

Geschreven door

GE Oil & Gas Netherlands BV

Lees meer