Nieuwe Class 6 EtherNet/IP™ SmartMotor

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Nieuwe Class 6 EtherNet/IP™ SmartMotor

Eltrex presenteert de nieuwe Class 6 EtherNet/IP™ SmartMotor™ van Moog Animatics, beschikbaar als standaard servo-, hybride- en high pole count servo versie. De EtherNet/IP™ is een nieuwe stap in de evolutie van het Class 6 geïntegreerde motor design, met versies voor Profinet™ en EtherCAT™.

Deze nieuwe motoren ontwikkeling breidt het robuuste Industrial Ethernet SmartMotor™ verder uit met EtherNet/IP™ positie controller capaciteit, met een aantal unieke voordelen.

Voordelen:
– Toegang tot unieke SmartMotor ™ commando’s en parameters
– Verbeterde uptime met optionele redundante bekabeling door middel van Device Level Ring (DLR)
– Optimale prestaties gewaarborgd door Quality of Service (QoS)
– Vereenvoudigde modulaire programmering door Add-On Instructions (AOI’s)

Daarnaast bevat de EtherNet/IP™ specifieke Add-On Instructions (AOI’s) voor gebruik met Allen Bradley PLC’s, waarmee ontwikkel- en implementatietijden worden bekort en de time-to-market wordt verbeterd. Deze AOI’s kunnen ‘as is’ worden gebruikt of worden gemodificeerd volgens klant specifieke eisen. Bekijk de uitgebreide datasheets voor alle functies en specificaties!

Geschreven door

Eltrex Motion

Eltrex Motion heeft jarenlange relaties met fabrikanten uit Europa, Israël, Amerika en het Verre Oosten welke actief zijn op het gebied van aandrijf- en positioneertechniek. Vanwege de groeiende complexiteit in... Lees meer