Nu leverbaar: PSS67, de waterbestendige PLC van Pilz

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Nu leverbaar: PSS67, de waterbestendige PLC van Pilz

Omstandigheden eisen soms het maximale van besturingssystemen. Pilz ontwikkelde speciaal voor ruimtes waar vloeistoffen de vrijheid hebben een watervaste PLC, de PSS67. Dit besturingssysteem is een robuuste en compacte PLC die voldoet aan beschermingsgraad IP67. PSS67 PLC kan buiten de schakelkast, direct op de machine worden gemonteerd. Gebruikers besparen zo ruimte, verminderen hun bedradingskosten en krijgen meer flexibiliteit bij de realisatie van decentrale besturingsarchitecturen.

Voordelen PSS67
De PSS67 PLC is een robuuste en compacte PLC-besturing met beschermingsgraad IP67 voor automatiseringstoepassingen zonder schakelkast. De module-elektronica is volledig ingekapseld. Dat maakt hem stof- en dompelwaterdicht. De programmering is vergelijkbaar met die van de andere PLC-besturingen van Pilz. Dit gebeurd met behulp van de engineeringsoftware PAS4000 volgens IEC 61131-3. Met de visualiseringssoftware PASvisu blijft het proces overzichtelijk.Het besturingssysteem is inzetbaar voor toepassingen tot PL e.

Direct te bestellen in de Pilz E-shop
Dit product is direct te bestellen in de Pilz E-shop:

Product bestellen icon.arrow--dark

Geschreven door

Pilz Nederland

Pilz is een toonaangevend, innovatief bedrijf in de industriële automatiseringstechniek. Pilz biedt wereldwijd klantgerichte oplossingen voor alle industriële branches. Hiertoe behoren innovatieve producten en een uitgebreid dienstenpakket op het gebied... Lees meer