Nu te huur: JLG 1850

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Nu te huur: JLG 1850

Riwal heeft haar vloot van hoogwerkers uitgebreid met de JLG 1850SJ ultraboom, ’s werelds grootste hoogwerker, met een werkhoogte van 58,6 meter. Met deze nieuwste toevoeging aan de verhuurvloot, biedt Riwal haar klanten de nieuwste technologie voor veilig werken op hoogte.

”Als toonaangevende hoogwerker verhuur specialist, streven wij ernaar om onze klanten te voorzien van de meest geavanceerde oplossingen. Met deze investering blijven we een nieuwe, diverse en veelzijdige verhuurvloot aanbieden”, volgens Norty Turner, CEO Riwal. ”Deze investering ondersteunt ons streven om de beste klantervaring in de industrie te leveren”.

Karel Huijser, JLG Vice President & Managing Director, Europa, Afrika en het Midden-Oosten: ”We zijn verheugd dat een progressief verhuurbedrijf als Riwal investeert in de JLG 1850SJ: “Deze unieke machine is het nieuwste exemplaar in de lange, goed gedocumenteerde geschiedenis van JLG en zijn innovaties in het ontwerp en de productie van hoogwerkers.”

Geschreven door

Riwal Hoogwerkers bv

Veilig werken op hoogte Riwal is sinds 1968 gespecialiseerd in veilig en efficiënt werken op hoogte en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een kennispartner en totaalleverancier voor klanten... Lees meer