Ontdek waarom professionals kiezen voor Fluke

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Ontdek waarom professionals kiezen voor Fluke

Fluke heeft op zijn website een nieuwe portal voor oplossingscentra ontwikkeld, met daarop diverse redenen waarom professionals kiezen voor Fluke-tools.

Fluke produceert een aantal van de veiligste, meest robuuste, intuïtieve en nauwkeurige meetinstrumenten in de wereld en de portal illustreert waarom de hedendaagse professionals deze producten zouden moeten aanschaffen.

De portal wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe informatie. Daarom adviseren wij gebruikers om de link aan hun lijst met favorieten toe te voegen. Andere portals op de Fluke-website zijn onder andere Energiebesparing en Preventief onderhoud.

De portal Waarom professionals kiezen voor Fluke is onderverdeeld in 5 subsecties en bevat links naar 4 videoclips met gedetailleerde informatie en met de volgende titels:
1. Veilig. Nauwkeurig. Betrouwbaar. De video gaat over het belang van een zorgvuldige keuze van een instrument dat werkelijk de juiste nauwkeurigheid biedt die de gebruiker nodig heeft.

2. Door u ontworpen. Fluke gebruikt veel onderzoek en feedback van klanten bij het ontwerpen van nieuwe producten. De video illustreert hoe belangrijk het is om de functies en kenmerken in te bouwen die de klant wenst.

3. Vergroot uw efficiëntie. Deze video verschaft inzicht in Fluke Connect, het innovatieve nieuwe wireless systeem dat aanwezig is in een grote verscheidenheid aan Fluke-instrumenten. Hiermee kunnen professionals tijd besparen en hun productiviteit verhogen door veilig en vertrouwelijk overal vandaan aan meetwaarden van apparatuur te refereren en deze meetwaarden te delen, met de Fluke Connect-app.

4. Voorkom ernstige problemen. In de clip wordt uitgelegd hoe een warmtebeeldcamera van Fluke hotspots opspoort in elektrische apparatuur die, bijvoorbeeld, industriële processen aanstuurt en regelt. De camera maakt zichtbaar waar toekomstige problemen kunnen optreden, zodat deze kunnen worden verholpen voordat het systeem tot stilstand komt of er brand ontstaat.

5. Speciale training. In deze sectie kan men zich bij Fluke registreren voor training en seminars die professionals helpen meer uit hun Fluke-instrumenten te halen. Deze sessies, die het hele jaar door in het hele land worden gehouden, bieden diepgaande kennis voor een succesvoller gebruik van de instrumenten, doen aanbevelingen voor het gebruik van bepaalde technieken en geven tips over hoe men de huidige moeilijke tijden voor bedrijven het hoofd kan bieden.

Watch article videoicon.arrow--dark Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Fluke Nederland BV

Fluke Corporation is wereldmarktleider in de productie, de distributie en het onderhoud van elektronische test- en meetinstrumenten en software. Fluke werd in 1948 opgericht en heeft sindsdien bijgedragen aan de... Lees meer