Parker Hannifin ’s nieuwe IQAN-SV Ethernet camera

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
33 bekeken Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Parker Hannifin ’s nieuwe IQAN-SV Ethernet camera

Door de nieuwe IQAN-SV camera functionaliteit volledig te integreren in het IQAN-MD4 display systeem bespaart de IQAN-SV niet alleen tijd en kosten bij installatie, maar ook ruimte omdat op de machines geen extra monitoren voor de camera beelden geplaatst hoeven te worden.

Parker Hannifin, wereldwijd marktleider op het gebied van aandrijvings- en besturingstechnologieën, heeft een nieuwe Ethernet (IP) camera ontwikkeld en gelanceerd welke voertuigen van een zichtoplossingen voorziet waarmee het beeld op de bekende IQAN-MD4 Master displays getoond kan worden. De IQAN-SV camera functionaliteit is volledig geïntegreerd in de hoge resolutie IQAN-MD4 displays waardoor een volledig besturings- en monitor systeem in één wordt gecreëerd. Hiermee kunnen krachtige zicht toepassingen voor mobiele machines en voertuigen ontwikkeld worden. De kleine afmeting en flexibele montage maken de IQAN-SV camera ideaal als dodehoek monitor, achteruitkijkcamera, of bewaking camera van bewegingen en processen op mobiele machines.

De IQAN-SV is een nieuwe generatie digitale, hoge-resolutie Ethernet (IP) camera’s met een Ethernet videolink. Instellen is simpel met slechts drie klikken, door de ingebouwde ‘plug-and-play’ functionaliteit. Toewijzing van een IP-adres is niet nodig aangezien de IQAN-software automatisch alle adressen voor de aangesloten camera’s beheert. Eén camera kan rechtstreeks worden aangesloten op de MD4 display C4 aansluiting. In het geval er meer camera’s nodig zijn kunnen deze worden aangesloten op de IQAN MD4 displays met behulp van een extra Ethernet switch.
Wanneer de IQAN-SV wordt aangesloten op het besturingssysteem, is de IQAN-software in staat geavanceerde functionaliteiten te bieden, waaronder spiegelbeeld (achteruitkijkweergave) en split-screenweergave. Aanvullend is het mogelijk dat de cameraweergave slechts wordt ingeschakeld wanneer dit nodig is (bijvoorbeeld tijdens het achteruitrijden) of wordt omgeschakeld tussen de aangesloten camera’s. Hierdoor is een extra scherm niet nodig wat ruimte en kosten bespaart in de voertuig cabines waar ruimte al beperkt is en goed zicht rondom zeer belangrijk is.

De IQAN-SV, ontworpen voor gebruik in de buitenlucht op mobiele machines, heeft een breed voedingsspanningsbereik van 9 tot 32 VDC. De compacte, robuuste, en volledige gesealde IP67, IP6K9K, geanodiseerde aluminiumbehuizing meet slechts 25,7mm x 63.0mm x 41mm. De ge- integreerde bevestigingsbeugel en één simpele enkelvoudige montageschroef maken het mogelijk de camera in elke gewenste richting te plaatsen.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Parker Hannifin B.V.

Parker Hannifin is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van technologieën, systemen en componenten op het gebied van aandrijving, besturing en procesbeheersing. Parker levert producten in negen technologiën:... Lees meer