Parker Legris koppelingen voor glasvezelnetwerken

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Parker Legris koppelingen voor glasvezelnetwerken

Parker Hannifin, wereldwijd marktleider in aandrijvings- en besturingstechnologieën, heeft een nieuwe reeks koppelingen voor glasvezel netwerken geïntroduceerd. Deze geheel nieuwe verbindingsoplossing is specifiek ontworpen voor direct ingegraven en geïnstalleerde FTTx substructuren en biedt ongeëvenaarde kwaliteiten op het gebiedt van robuustheid, aanpasbaarheid en gebruiksgemak.

Het resultaat van een innovatief design concept, is dat de nieuwe reeks koppelingen alle belangrijke elementen integreren die nodig zijn om te voldoen aan installatie- en gebruiksvoorwaarden voor een glasvezel netwerk op de lange termijn.

Deze elementen zijn:
1) Transparantie, zodat de micro-buis verbinding kan worden gezien en gecontroleerd
2) Een hoge slagvastheid (DB model: 5 J bij -25ºC, 15 J bij 23ºC en -5ºC)
3) Druk (25 bar)
4) Vlamwerend (UL94 V-2)
5) Temperatuur (DB model: -20ºC tot + 80ºC)
6) Een grote inzetbaarheid voor een uitgebreid netwerk.

De waterdichte constructie waarborgt de integriteit van de kabel en dat de kabel over lange afstanden kan worden geblazen zonder drukverlies. Met een compact model zijn de koppelingen ideaal voor gebruik in kleine ruimtes zoals putten en distributienetwerken. Veiligheidsclips op koppelingen verminderen de kans op het ongewild losraken van de koppelingen.

De reeks is beschikbaar in bundels van gelijke en ongelijke diameters, verschillende eindkappen, een eindkap gasblok verbinding, met of zonder veiligheidsclip en met diameters van 5 mm tot 16 mm.

Geschreven door

Parker Hannifin B.V.

Parker Hannifin is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van technologieën, systemen en componenten op het gebied van aandrijving, besturing en procesbeheersing. Parker levert producten in negen technologiën:... Lees meer