Parker SSD Drives Authorised Repair Centre

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023

A&C Engineering heeft als uitbreiding op haar activiteiten als distributeur voor Parker SSD Drives het prestigieuze certificaat “SSD Drives Tier 2 Authorised Repair Centre” behaald. Hiermee verstevigt ACE haar positie in de markt voor frequentieregelaars.

Parker SSD Drives Division Europe is een leidende producent van AC variable speed drives, DC drives, servo drives en servo motoren. Parker SSD heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van drive systemen en komt voort uit overname van het oude Eurotherm SSD door Parker Hannifin. Hierdoor is zeer veel expertise beschikbaar voor een groot gebied aan toepassingen in verschillende marktsegmenten als papier en pulp, printing, rubber en plastic, staalverwerking, compressor control, pomp en ventilatie, marine en offshore en medical en lifescience.

Geschreven door

A&C Engineering BV

Opgericht in 1987 en sinds 2008 gevestigd in Stellendam, centraal gelegen tussen Maasvlakte, Europoort en het Rotterdamse havengebied, is A&C Engineering reeds vele jaren actief in een grote diversiteit aan... Lees meer