Prüftechnik presenteert Rotalign touch

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Prüftechnik presenteert Rotalign touch

Prüftechnik stelt Rotalign touch voor, een cloud-based laseroptisch uitlijnsysteem die de manier van uitlijnen grondig verandert. Dankzij de nieuwe connectivity features wordt uitlijnen een integraal onderdeel van het asset management programma.

De toestellen beschikken over Wi-Fi en Bluetooth en kunnen rapporten rechtstreeks versturen zonder verbinding met een PC. De geïntegreerde RFID reader zorgt voor een automatische identificatie van de machines. Na het uitlijnen worden de uitlijnresultaten op de RFID tag opgeslagen. Met de ingebouwde camera worden foto’s aan het rapport toegevoegd.

Rotalign heeft een touchscreen in gehard glas en een robuuste industriële behuizing. Het capacitieve touchscreen kan ook met handschoenen bediend worden en dankzij spraakherkenning hebt u beide handen vrij. De gebruikersinterface is uitgerust met 3D-animaties en aangepaste assistentie voor een transparante, visuele en intuïtieve werkprocedure.

Rotalign touch levert de toonaangevende meetprecisie en betrouwbaarheid die u van Prüftechnik verwacht.

Geschreven door

Pruftechnik n.V.

PRUFTECHNIK N.V. is de dochteronderneming voor de Belgisch-Nederlandse markt van PRUFTECHNIK AG, de pionier en marktleider in laseroptische asuitlijning en een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het vlak van conditiebewaking, trillingsanalyse... Lees meer