QR code voor de AirVision ventilatoren, praktisch en snel

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023

Air vision is een referentie in luchtmanagement voor industriële processen. Onze kennis van alle verschillende technologieën is een rijkdom die wij grag met u delen. Onze missie is om uw professionele en competitieve partner te zijn met uitzonderlijk hoge eisen voor kwaliteit, prijs, leveringstermijn en service.

Bij indienstname of onderhoud van een ventilator, heeft de gebruiker of het installatieteam vaak nood aan een handleiding voor installatie en onderhoud. Deze handleiding wordt ofwel electronisch verstuurd of bij de levering toegevoegd, maar regelmatig wordt ons gevraagd deze opnieuw te versturen.

Vanuit ons streven naar een optimale ondersteuning, zullen vanaf heden al onze Acovent ventilatoren worden uitgerust met een QR code. Door deze QR code te scannen met een smartphone of tablet krijgt de gebruiker onmiddellijk toegang tot onze website en de handleiding in de taal naar keuze (NL, FR, EN).
Praktisch en snel, deze code zal een echte meerwaarde zijn voor u.

Wij overwegen nu deze code op uw aanvraag te personaliseren om bijvoorbeeld toegang te krijgen tot meer specifieke informatie zoals technische fiches, werkingscuven, smeerintervallen,… Indien u interesse zou hebben mag u ons zeker contacteren om dit te bespreken.

Geschreven door

Airvision

Air Vision, de referentie voor ventilatoren, industriële registers en akoestische oplossingen. AIR VISION is de referentie geworden voor de industriële klant waarvan de processen het beheer van lucht inhouden. De... Lees meer