RIA15 in robuuste kunststof behuizing

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: RIA15 in robuuste kunststof behuizing

Het RIA15 aanwijsinstrument van Endress+Hauser kan de analoge 4-20 mA meetwaarde of tot 4 HART®-waarden en status van één transmitter of actuator weergeven. Hierdoor kan op een unieke wijze tegen geringe kosten de standaard in HART®-apparatuur aanwezige, maar vaak niet gebruikte, informatie van de transmitter/actuator op een eenvoudige wijze lokaal worden weergegeven.
Deze RIA15 is nu beschikbaar met een robuuste corrosie kunststof behuizing, voorzien van een GL scheepvaartkeur en tevens verkrijgbaar als intrinsiekveilige Ex versie. De RIA15 is SIL-interferentie vrij en mag daarom in veiligheidsloops worden opgenomen.

De RIA15 kan als primary of secondary master functioneren en actief de meetwaarden en/of status van de sensoren/actoren ophalen. Er is geen additionele HART®-master nodig! Hij is zowel geschikt voor point-to-point aansluiting als voor gebruik in een HART®-multidrop netwerk. De RIA15 voldoet aan de HCF specificaties 7.x en is downwards compatibel met versie 5.x en 6.x HART®-apparatuur.

Watch article videoicon.arrow--dark Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:RIA15 in robuuste kunststof behuizing

Endress + Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer