Sanitaire Schuifafsluiter voor de droge stoffen handling

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Sanitaire Schuifafsluiter voor de droge stoffen handling

De Vortex Valves Quick Clean Orifice Gate is de ideale afsluiter voor de droge stoffen industrie waar een regelmatige en grondige reiniging gewenst is en biedt aanzienlijk meer voordelen dan de traditionele schuifafsluiters en vlinderkleppen welk voor droge stoffen toepassingen gebruikt worden. Bij de traditionele droge stoffen afsluiters worden zachte rubberafdichtingen toegepast die na verloop van tijd scheuren of eroderen. De Quick Clean Orifice Gate voorkomt deze problemen door toepassing van duurzame polymeren afdichtingen.

De Vortex Valves Quick Clean Orifice Gate kenmerkt zich door een modulaire bouwvorm waardoor de afsluiter snel en eenvoudig, zonder speciale hulpmiddelen gedemonteerd en gereinigd kan worden om zo de potentiële (eventuele) groei van bacteriën en micro- organismen tegen te gaan.

Specifiek voor toepassing in zowel de chemische, voedingsmiddelen en pigment industrie in een ATEX, FDA of USDA omgeving.

Geschreven door

Vortex Valves

Vortex Valves Schuifafsluiters, Wisselkleppen & Beladingsbalgen Vortex Valves engineerd en produceert schuifafsluiters, wisselkleppen en beladingsbalgen specifiek voor toepassing in de stortgoed industrie, voor zowel in vrije val, hoog vacuüm en... Lees meer