Smartphone-versie van MaintenanceBenelux geoptimaliseerd

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Smartphone-versie van MaintenanceBenelux geoptimaliseerd

De website MaintenanceBenelux.nl wordt elke maand intensief geraadpleegd, met meer dan 18.000 bezoekers per maand. Steeds meer gebeurt dat op smartphones. Dan wordt de website, die bomvol informatie zit voor de onderhoudsprofessional in de procesindustrie, wat minder overzichtelijk.

Daarom is er nu een speciale smartphone-versie. Als u de website opent op uw telefoon, dan verschijnt automatisch de versie met een overzichtelijk en leesbaar menu. Elk item is vervolgens goed leesbaar op uw scherm en het is niet nodig om telkens in te zoomen. Zo kunt u altijd en overal op een gemakkelijke manier snel beschikken over waardevolle informatie over leveranciers (met telefoonnummers en mail-mogelijkheid).

Maar ook antwoord op de vraag: wie levert….? En snel het laatste nieuws checken of de agenda bekijken. Kortom: alle informatie makkelijk leesbaar altijd op zak!

Geschreven door

Etteplan

Etteplan staat voor vernieuwing. Onze ruim 3.300 technische specialisten werken wereldwijd aan verbeteringen op het gebied van engineering. Etteplan biedt brede expertise op het gebied van automatisering, elektrisch en mechanisch... Lees meer