Snelle vergrendeling van stroomkringen met de nieuwe Taglock

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Snelle vergrendeling van stroomkringen met de nieuwe Taglock

Brady’s unieke Taglock™-vergrendelingsoplossing laat operators, ingenieurs, onderhouds- en veiligheidsmedewerkers toe om stroomkringen snel en gemakkelijk te vergrendelen en activatie tijdens onderhoudswerken te voorkomen. Taglock™ beperkt het risico op elektrocutie en andere ongevallen wanneer de stroom te vroeg wordt geactiveerd.

Voorkom ongevallen
Taglock™ blokkeert stroomonderbrekers in de UIT-stand en voorkomt dat ze te vroeg geactiveerd worden tijdens onderhoudswerken. Door stroomonderbrekers te vergrendelen in de UIT-stand tijdens onderhoudswerken, kan het risico beperkt worden op elektrocutie en andere ernstige ongevallen gerelateerd aan een te vroege activatie van de stroom.

Maximaal vier medewerkers
Het vergrendelingssysteem kan door maximaal vier medewerkers tegelijk worden gebruikt waarbij elke medewerker beschikt over zijn eigen kabelbinder in een bepaalde kleur. Wanneer hun deel van het werk klaar is, verwijdert elke medewerker zijn persoonlijke kabelbinder en tag. De laatste medewerker verwijdert ook het vergrendelingssysteem van de stroomonderbreker, zodat de stroom opnieuw kan worden geactiveerd.

Eenvoudig aan te brengen
De Taglock™ kan snel en gemakkelijk worden aangebracht. Plaats het vergrendelingssysteem op de stroomonderbreker, steek een kabelbinder door de opening en voeg een tag toe. Taglock™-vergrendelingssystemen zijn klein en passen op de meeste stroomonderbrekers die zich naast elkaar bevinden. Steek een nylon kabelbinder door de openingen van de aangebrachte vergrendelingssystemen om alle betreffende stroomonderbrekers te blokkeren in de UIT-stand. Indien nodig kan een hangslot worden aangebracht voor extra beveiliging.

Geschreven door

Logo van:Snelle vergrendeling van stroomkringen met de nieuwe Taglock

Brady

Wie eenmaal met BRADY gewerkt heeft, merkt dat de naam blijft kleven, net zoals haar labels. Want BRADY is de specialist op het vlak van labeling en identificatie. En dat... Lees meer