Snellere kabelidentificatie met krimpkousen van Brady

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Snellere kabelidentificatie met krimpkousen van Brady

Tot 10 seconden sneller
Met de nieuwe BSP™45 automatische krimpkousapplicator kunnen krimpkousen 6 tot 10 seconden sneller aangebracht worden. Hierdoor dalen de kosten verbonden aan het aanbrengen van krimpkousen aanzienlijk. Bovendien maakt de BSP45 het aanbrengen van honderden krimpkousen veel minder omslachtig en tijdrovend, en is het een duurzaam, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken toestel.

Automatisch verwijderen en aanbrengen
De BSP45 verwijdert voorbedrukte krimpkousen van hun drager en opent ze zodat een operator gemakkelijk een kabel erdoor kan steken. Wanneer de operator op een aparte voetpedaal drukt, laat de BSP45 de krimpkous los en verwijdert hij de volgende voorbedrukte krimpkous van de drager. Krimpkousen kunnen vooraf ter plaatse worden bedrukt met de BP PR+ of BPP™72-printer van Brady.

Ontwikkeld voor veelgebruikers van krimpkousen
De BSP45 is vooral ontwikkeld voor bedrijven die grote hoeveelheden krimpkousen gebruiken, zoals de lucht- en ruimtevaartindustrie, defensie, de spoorwegindustrie, producenten van kabelbomen en paneelbouwers voor telecom, datacom, de chemische, olie- en gasindustrie.

Iedereen die vaak krimpkousen gebruikt kan echter voordeel halen uit de snellere aanbrengtijd van de BSP™45 automatische krimpkousapplicator. Bereken zelf uw kostenbesparing.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Snellere kabelidentificatie met krimpkousen van Brady

Brady

Wie eenmaal met BRADY gewerkt heeft, merkt dat de naam blijft kleven, net zoals haar labels. Want BRADY is de specialist op het vlak van labeling en identificatie. En dat... Lees meer