Stork breidt valve repair activiteiten in België uit

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Stork breidt valve repair activiteiten in België uit

Stork versterkt haar valve repair capaciteiten in België door de voortzetting van de valve repair activiteiten van het stopgezette Furmanite GSG. De activiteiten van Furmanite zullen volledig geïntegreerd worden in het dienstenpakket van Stork. Hiermee breidt Stork haar valve repair afdeling uit met een ploeg bekwame medewerkers en gespecialiseerde apparatuur. Op termijn zal de werkplaats van Furmanite worden ondergebracht in de faciliteiten van Stork te Antwerpen.

Stork verzorgt het totale proces van demontage, revisie en reparatie tot monteren, commissioning en het eventueel vervangen van regelkleppen, veerveiligheden en afsluiters. Zowel on-site als in-shop. De valve repair activiteiten zijn onderdeel van het bredere multidisciplinaire dienstenpakket van Stork gericht op het bouwen, onderhouden en modificeren van industriële installaties.

Jan Vandenbroucke, General Manager van Stork België is tevreden met de uitbreiding van de valve repair activiteiten: “Door deze overname is Stork in staat om de service rondom appendages in de regio Antwerpen te versterken. We verbreden ons dienstenaanbod in dit belangrijke verzorgingsgebied en versterken hiermee tevens onze landelijke dekking als appendage-revisiebedrijf. De overgenomen activiteiten sluiten naadloos aan op onze visie om de levensduur van productiefaciliteiten te verlengen middels kwalitatief hoogwaardig onderhoud. Hierdoor kunnen we zowel bestaande als nieuwe klanten in de toekomst nog beter bedienen.”

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Stork

Stork helpt haar klanten bij het optimaliseren van de productie door het bouwen, onderhouden, herstellen en verbeteren van hun industriële assets. Stilstand verminderen, kosten-efficiëntie optimaliseren en altijd de hoogste kwaliteit... Lees meer