UE Systems LeakSurvey App

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: UE Systems LeakSurvey App

UE Systems heeft een applicatie ontwikkeld voor mobiele apparaten die kunnen worden gebruikt om eenvoudig een rapport te maken van de geïdentificeerde lekken.

Zodra lekken zijn geïdentificeerd en de juiste data wordt ingevoerd, kunnen de gegevens worden gebruikt om een uitgebreid Excel rapport te creëeren dat bestaat uit: LMP verliezen, up-to-date kosten besparing, fotos van de lek locaties (die u met uw smartphone of tablet maakt), en de reductie van Co2 uitstoot.

De kwaliteitswaarboring van de survey wordt geoptimaliseerd door het identificeren van lekkages die zijn gerepareerd en lekkages die niet zijn hersteld. Het werkt ook met speciale gassen zoals argon, helium, stikstof, etc.

De applicatie werkt met alle digitale Ultraprobes van UE Systems – Ultraprobe 3000, Ultraprobe 9000, Ultraprobe 10,000 en Ultraprobe 15,0000.

De Lek Survey App kan gratis worden gedownload via de iTunes store of de Google Play Store.

UE Systems ultrasone instrumenten zijn perfect voor lekdetectie, zelfs in de meest veeleisende scenario’s. Naast de Leak Survey App kunnen gebruikers ook rapporten maken door middel van UE Systems DMS software. Download DMS gratis van UE Systems website.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

UE Systems Europe

UE Systems, producent van de befaamde Ultraprobe instrumenten, produceert portable en on-line ultrasoon meters voor lekkage metingen, mechanische analyse en electrische inspectie. Onze producten worden gebruik bij energie conservering, preventief... Lees meer