UE Systems – Remote Access Sensoren

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: UE Systems – Remote Access Sensoren

Wanneer toegankelijkheid een probleem is, zoals een motor in een afgesloten ruimte, of een testpunt wat moeilijk bereikbaar is, dan is een Remote Access Sensor (RAS) het antwoord.

Monteer de RAS op het testpunt en begeleid de kabel van de sensor naar de locatie waar u makkelijk de RAM (Remote Acces Module) kan aansluiten. Wanneer u een meting wilt nemen, plaats de RAM in de Utraprobe en neem de meting. De installatie van de sensor gaat erg gemakkelijk en snel.

Monteer de RAS op het te testen object, sluit de BNC-kabel aan, begeleid de kabel naar een ‘acces point’. Vanaf nu kunt u elke keer wanneer u het punt passeert, de BNC-kabel aansluiten aan de RAM die ingeplugd zit in de Utraprobe 9000, 10.000 of 15.000, neem de data en ga naar het volgende punt.

Als er meerdere moeilijk bereikbare lagers zijn, dan kunt u ook gebruik maken van de UE Systems switch box met de mogelijkheid om 8 lagers per keer te testen!

RAS Switch Box

Wanneer toegankelijkheid of veiligheid een uitdaging is tijdens de inspectie van een testpunt, is de RAS Switch box het antwoord, wat het meten op afstand makkelijk en snel maakt.

Monteer 1 sensor of meerdere voor het meten op afstand. Monteer de RAS op een testpunt en begeleid de coaxkabel naar de switch box.

Wanneer aangesloten, kun u tot 8 punten testen vanaf 1 locatie. Om te meten, sluit de RAM (Remote Access Module) aan op de switch box, selecteer een test punt met de schakelknop op de box en verzamel de data.

De RAS Switch Box kan worden gebruikt met de Ultraprobe 9.000, 10.000, 15.000 en 401.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

UE Systems Europe

UE Systems, producent van de befaamde Ultraprobe instrumenten, produceert portable en on-line ultrasoon meters voor lekkage metingen, mechanische analyse en electrische inspectie. Onze producten worden gebruik bij energie conservering, preventief... Lees meer