Ultimo HSE-modules doorontwikkeld

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Ultimo HSE-modules doorontwikkeld

De onderhoudsprofessional kan met de Ultimo software sinds een aantal jaar profiteren van de integratie tussen asset management en HSE. Met de modules HSE-Incidentenbeheer, Wachtoverdracht, Werkvergunningen, Management of Change en Lockout Tagout, kan de asset management software worden uitgebreid met een volledige HSE-suite. Werkzaamheden met betrekking tot Maintenance & Safety kunnen hierdoor eenvoudig met elkaar worden geïntegreerd.

Dankzij de samenwerking met een klantenpanel, weet Ultimo goed wat er speelt in de markt en aan welke functionaliteit de markt behoefte heeft. De Ultimo software wordt zodoende continu doorontwikkeld: de markt staat tenslotte nooit stil. Recent zijn in de HSE-modules onder andere de volgende doorontwikkelingen aangebracht:

Binnen de module HSE-Incidentenbeheer is een categorisering aangebracht bij het vastleggen van gevaarlijke situaties en handelingen.
De bekrachtiging van Werkvergunningen kan plaatsvinden via de Ultimo Go(+) (Ultimo App).
De logregels binnen de module Wachtoverdracht zijn verder uitgebreid.
Het verlengen en opleveren van Werkvergunningen kan nu digitaal verlopen.

Dit is slechts een greep uit het totale pakket van doorontwikkelingen. Wilt u meer informatie over de modules of de doorontwikkelingen? Neem dan contact op met Ultimo Software Solutions.

Geschreven door

Logo van:Ultimo HSE-modules doorontwikkeld

IFS Ultimo

IFS Ultimo is een SaaS EAM-oplossing van IFS gericht op onderhoud en veiligheid, en staat bekend om de snelle uitrol, het gebruiksgemak en de ongeëvenaarde terugverdientijd. Lees meer