Van Dortmund naar Rotterdam

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023

In aanloop naar de Pumps&Valves begin oktober in Ahoy Rotterdam vond er ook al een Pumps&Valves plaats in Dortmund. De laatste combineerde het met de beurs Maintenance en de najaarseditie in Nederland loopt parallel aan de beurs Solids.
3.938 bezoekers mochten Maintenance en Pumps&Valves Dortmund eind maart begroeten. Een stijging van 58 procent ten opzichte van de vorige editie. De organisatie weet die populariteit vooral aan de aparte positionering van Pumps & Valves met 60 standhouders in hal 5. In Maintenance nr. 3 staat een nabeschouwing van Dortmund.

Maar ook hier in Nederland kan de vloeistoffen- en gasindustrie zijn hart ophalen. Op 4 en 5 oktober 2017 opent Ahoy zijn deuren. Iedere twee jaar komen diverse sectoren uit de markt daar samen om zich te oriënteren op nieuwe oplossingen en innovaties voor hun eigen industrie. De bewerking en verwerking van vloeistoffen staat hierbij centraal.

In Fluids Processing nr. 3 vindt alvast wat wetenswaardigheden van de komende Pumps&Valves in Rotterdam.
Wilt u meer weten over onderhoud aan pompen, dan kunt u via ’zoekwoord’ op www.maintenancebenelux.nl de content vinden die Wim van der Have regelmatig over dit onderwerp schrijft. Bijvoorbeeld over PAO (patroon afhankelijk onderhoud).

Meer zienicon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark