Vivax vCamMXvoor inspectie van buisleidingen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Vivax vCamMXvoor inspectie van buisleidingen

vCamMX is een compact en draagbaar “alles-in-één” camera-inspectiesysteem voor buisleidingen met een inwendige diameter vanaf 20mm tot 150mm. Het systeem is verkrijgbaar met een 30m en 45m duwkabel en met twee, eenvoudig te wisselen kleurencamera’s van verschillende grootte.

Het vCamMX mini systeem biedt functies die grotere systemen ook bieden zoals; lokaliseerbare sondes, traceerbare duwkabel, afstandsmeter, interne oplaadbare Li-Ion accu, tekstcomputer voor het betitelen van beelden en een ingebouwde microfoon voor ingesproken commentaar.

De beelden kunnen digitaal worden opgenomen met behulp van USB-stick en/of SD-kaart. Er zijn 2 camerakoppen leverbaar: 18mm en 26mm (zelfnivellerend), die eenvoudig door op– en afschroeven kunnen worden gewisseld.

Geschreven door

Opticon Benelux Naarden BV

Opticon Benelux in Naarden heeft zich ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van endoscopen en camera-inspectiesystemen voor de industrie. Camera-inspecties, endoscopie, videoscopie en röntgen wordt bij Niet Destructief Onderzoek... Lees meer