Toepassingen Comav zakkensnijmachines en ledigingssystemen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Toepassingen Comav zakkensnijmachines en ledigingssystemen

Comav s.r.l. is een toonaangevend producent van volautomatische zakkensnijmachine en zakken ledigingssysteem. Het basisprogramma bestaat uit de Comav s.r.l. SVR 150 – 300 – 600 series en SVR Compact series voor het vol automatisch continu legen van zakken. De zakken kunnen op pallets handmatig of automatisch in de machine worden ingevoerd of middels een transportband. De capaciteit van de machine is afhankelijk van de gekozen uitvoering en het te verwerken product, de capaciteit ligt tot 1250 zaken, tot 25 Ton grondstoffen per uur.

Naast het basisprogramma is er een uitgebreid programma met randapparatuur voor de aanvoer van de volle zakken en de afvoer van de lege zakken en het verder transporteren van de grondstoffen. Door maatwerk in oplossingen voor de chemische, farmaceutische, plastic- en voedselindustrieën worden de producten van Comav s.r.l. wereldwijd toegepast.

* Capaciteit tot max. 1000 zakken per uur
* Zakken van 25 tot 50 kg
* Maximale leging van de zakken
* Nagenoeg geen restmateriaal van de zakken in het product
* Nagenoeg alle papier, jutte, plastic
* Enkelvoudige als meervoudig gelaagde zakken
* Stofvrije behuizing
* Minimale personele capaciteit nodig
* Veilig werken door gesloten systeem
* Leverbaar in normaal staal of RVS 304, RVS316
* Versies conform ATEX 94/9/EG leverbaar

In onderstaande brochure vindt u een algemeen overzicht van gerealiseerde projecten van de Comav s.r.l. volautomatische zakkensnijmachine en zakken ledigsystemen.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Vortex Valves

Vortex Valves Schuifafsluiters, Wisselkleppen & Beladingsbalgen Vortex Valves engineerd en produceert schuifafsluiters, wisselkleppen en beladingsbalgen specifiek voor toepassing in de stortgoed industrie, voor zowel in vrije val, hoog vacuüm en... Lees meer