Wafer afsluiters

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Wafer afsluiters

Wafer afsluiters zijn afsluiters die door een kogel 90° te draaien de afsluiter opent of afsluit. Wafer afsluiters zijn net als kogelkranen maar dan met een slank design. Zo plaatst u ze daar waar maar weinig ruimte tussen de leidingen beschikbaar is.

Specificaties:
Druk: tot ca. 100 bar
Afmetingen: tot circa DN200
Materialen: RVS, messing, ASTM, carbon staal, PVC en veel meer

Onze wafer afsluiters leveren we in vele soorten en maten. Doorgaans worden wafer afsluiters voorzien van flenzen of alleen behuizing voor tussen flenzen. De inbouwlengte van Wafer afsluiters is vele malen korter dan andere afsluiters. Daarom worden ze graag gebruikt waar maar weinig ruimte is. Houdt u er wel rekening mee dat bij montage de kogel iets uit kan steken.

De wafer afsluiters van OpenSupply kunnen in bijna elk gewenst materiaal geleverd worden. Denk hierbij aan RVS, messing, ASTM, carbon staal en PVC.

Veel van onze afsluiters kunnen we leveren met keurmerken/certificaten als bijvoorbeeld Atex II2, API607, Brandveiligheid BS6755 Part Iinace mr-0175.

Afsluiters van OpenSupply kunnen tevens geautomatiseerd worden en uitgerust met een pneumatische of elektrische actuator. Tot onze geautomatiseerde afsluiters rekenen we onder andere kogelkranen, klepafsluiters, vlinderkleppen, meskant of schuif afsluiters.

Wilt u een geautomatiseerde kogelkraan? Kijkt u dan eens bij onze elektrische afsluiters of pneumatische afsluiters.

Wij leveren u eveneens graag onze appendages als filters, terugslagkleppen, condensaatpotten, leidingen en slangen, compensatoren, vlotters en fittingen.

Op het gebied van veiligheid heeft OpenSupply u ook veel te bieden. Onze én uw afsluiters kunnen we voorzien van een Valve Interlock Systeem.

Neem vandaag nog contact met ons op via de website van OpenSupply voor meer informatie.

Geschreven door

OpenSupply

Onze voldoening halen wij uit het scheppen van een sterk verbonden supply keten. Dat doen we door in elkaar te investeren. Het smeden van sterke relaties op basis van vertrouwen,... Lees meer