Hoe garandeert u compliance en probleemloze audits?

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023

GWP® is een wereldwijde norm die toegepast kan worden op nieuwe of bestaande weegapparatuur van elke producent, in elke industrie en elke werkomgeving.

Mettler-Toledo heeft GWP®, de Good Weighing Practice™, ontwikkeld als een gestandaardiseerde, wetenschappelijke methodologie voor de juiste selectie, kalibratie en werking van weegapparatuur.

GWP® levert het schriftelijke bewijs van reproduceerbare weegresultaten die voldoen aan alle geldende kwaliteitsnormen in laboratoria en productieruimten. Gebruikers die geïnteresseerd zijn in stabiele processen, een constante productkwaliteit, lean manufacturing, of naleving van de wet- en regelgeving, kunnen GWP® als benchmark gebruiken voor de selectie en kalibratie van hun weegapparatuur.

Leer de basisprincipes van Good Weighing Practice™, download een wetenschappelijke white paper. Kom in aanmerking voor twee gratis GWP® Verifications ter waarde van € 300,-!*

*Beperkt tot 150 kg

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Mettler-Toledo B.V.

Mettler toledo is wereldwijd leverancier van precisie-instrumenten en services die gebruikt worden in laboratoria en productieomgevingen. We bieden weegoplossingen, analytische oplossingen en inspectie-oplossingen voor de gehele waardeketen van onze klanten.... Lees meer