SATAjet® 5000 B Chopper – Het gevoel van vrijheid

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: SATAjet® 5000 B Chopper – Het gevoel van vrijheid

Na de introductie van het nieuwe high-performance spuitpistool SATAjet 5000 B in het najaar van 2014 biedt SATA dit model nu voor de eerste keer aan als ‘Special Edition’. De SATAjet 5000 B Chopper geeft een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid aan o.a. motorliefhebbers, fans van de kaskraker ”Easy Rider”, liefhebbers van avontuur en iedereen die (een beetje) benzine in de aderen heeft.

Net als al de vorige ‘Special Editions’ afkomstig van het ”Spray Gun Lab” in Kornwestheim te Duitsland is de SATAjet 5000 B Chopper, vanwege zijn speciale oppervlakbehandeling, een volledig functioneel lakpistool dat perfect geschikt is voor de omstandigheden in spuiterijen van vandaag. Deze speciale editie is verkrijgbaar met hetzij een sample set van drie RPS wegwerpbekers van 0,3 l, 0,6 l of 0,9 l of met een QCC herbruikbare harde bovenbeker van 0,6 l. Spuiters hebben de keuze tussen de ”Super Saver” HVLP-uitvoering en de ”Super Speed” RP-uitvoering in geoptimaliseerde hogedruktechnologie. Terwijl het HVLP-lakpistool wordt aangeboden met spuittipmaten van 1,2 tot 1,5, is zijn RP-tegenhanger verkrijgbaar in een bereik van 1,2 tot 1,8. Beide zijn zowel verkrijgbaar in standaard als in Digitale uitvoering.

Aangezien veel spuiters de ‘Special Editions’ van SATA te waardevol vinden om mee te werken in het carrosseriebedrijf, zijn veel van deze spuitpistolen tegenwoordig in de vitrines te vinden als een speciaal collectorsitem.

Net als de andere ‘Special Editions’ van spuitpistolen in de vorige jaren wordt het ’Chopper’ spuitpistool aangeboden als een tijdelijk verkrijgbare Special Edition. De SATAjet 5000 B Chopper is verkrijgbaar bij uw SATA-dealer tot 31 oktober 2015 – of zolang de voorraad strekt.

Geschreven door

WSB Finishing Equipment B.V.

WSB Finishing Equipment biedt producten en diensten aan op het vlak van voorbehandeling – oppervlaktebehandeling, lijm- en kitapplicaties maar ook systemen voor het transporteren van vloeistoffen. Kwaliteit, veiligheid en milieuzorg... Lees meer